Lampu Isi Cincin | TR12

Spesifikasi:

Model:

TR12

LED:

144 pcs

Max Power:

LED putih 14W, LED anget 14W

Suhu warna:

3000-6500K

Diameter Batin:

240mm

Diameter njaba:

295mm

Ngatur cara:

Remmed Remote Kabel

Sumber Daya:

USB

Tegangan:

5V

Panjang Kabel Kabel:

2 meter

Bobot net:

245g

Katrangan

Fitur

Spesifikasi

Tag Produk


Lampu Cincin TR12 12 inci 12 "Cincin Diri Selfie kanthi Pemegang Telpon kanggo manikur Bordir | Streaming Langsung | Dandanan | Video YouTube | Photography | Pengajaran Online | Kompatibel karo Ponsel Sel iPhone / Android kanggo Realme Q2, Q2 Pro, X7 Pro kanggo Redmi 10X, 9, K30, K30 Pro, K30i, K30S

TR12 Description
Description (11)
TR12 Description (2)
Description (12)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:


  • Adegan aplikasi: Manikur bordir, siaran langsung udara, make-up, rekaman video, selfie, pemotretan blogger; Nyetel Suhu lan padhang: Simulasi cahya alami, cahya alus lan ora mencolot.

    Kita bakal nyedhiyakake layanan purna jual kanthi kualitas apik banget, yen sampeyan ora wareg karo produk utawa duwe pitakon, hubungi kita kapan wae.


    Model: TR12

    LED: 144 pcs

    Daya Maks: LED Putih 14W, LED Anget 14W

    Suhu Warna: 3000-6500K

    Diameter Batin: 240mm

    Diameter njaba: 295mm

    Setel cara: Nyuda Remote Kabel

    Sumber Daya: USB

    Tegangan: 5V

    Panjang Kabel Kabel: 2 meter

    Bobot net: 245g

    Produk sing gegandhengan