RGB Logam / Cahya Werna | TC97A-RGB

Spesifikasi:

Model:

TC97A-RGB

LED:

97PCS

Batere:

Batere Li-Polimer 2800mAh

Katerangan:

1520 lux (0,5m)

Suhu warna:

2500K-8500K

Sudut pemancar cahya:

360 °

Rendering warna:

CRI≥96

Penyesuaian padhang:

0% -100%

Input:

5V / 2A

Ngisi daya:

Tipe-C 5V / 3.1A, 9V / 2A, 12V / 1.5A 18W (Maks)

Tegangan Kerja:

2.8V-4.2V

Layar digital:

OLED

Bobot Bersih:

160g ± 10g

Ukuran:

100 * 86 * 17mm

Katrangan

Fitur

Spesifikasi

Tag Produk


TC97A 2800mAh 360 Derajat Sembarang Arahan Angle Putaran Bentuk Aluminium Alloy Lampu Sorot Video kanggo Konferensi Rapat Jarak Jauh, Kegiatan Luar Ruangan kayata Kamping, Fishing, Barbecue, Tari Hiburan Dhewe, Nyanyi

TC97A-RGB Description (1)
TC97A-RGB Description (2)
TC97A-RGB Description (3)
TC97A-RGB Description (4)
TC97A-RGB Description (5)
TC97A-RGB Description (6)
TC97A-RGB Description (7)
TC97A-RGB Description (8)
TC97A-RGB Description (19)
TC97A-RGB Description (21)
TC97A-RGB Description (22)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:


  • Kanthi wujud bunder sing unik, jadikan cahya iki minangka salah sawijining jinis ing jagad iki. Iki minangka cahya sing akeh tujuan kanggo fotografi, tunas film lan editing kreatif.

    Catu daya darurat lan darurat sing dirancang kanthi apik kanthi tampilan RGB multi fungsi: Lampu video TC97A bisa dianggep minangka bank daya listrik darurat.

    Dilengkapi LED kanthi performa tinggi, kanthi umur dawa, manik-manik LED lampu 33 pcs, manik-manik LED cahya adhem 33 pcs, manik-manik cahya RED 31, GREEN lan BLUE, total 97 pcs LED ngidini macem-macem mode warna lan intensitas supaya gampang diatur nggunakake saklar sisih puteran.

    Tampilan OLED definisi tinggi saéngga paramèter output bisa ditampilake kanthi gampang.

    Rentang output kanggo suhu warna (2500K nganti 8500K), lan pangaturan padhange sing apik saka 0% nganti 100% kanthi simulasi mode 9 adegan.

    Baterai Li-polimer 2800mAh internal kanthi fungsi tenaga seluler kanggo ngisi daya.

    Teknologi saiki sing maju terus-terusan, stabil lan hemat energi; Desain tanpa wates nyedhiyakake jangkoan pajanan sing luwih gedhe lan ora ana ujung ireng.

    Desain ergonomis ramping ngidini unit kasebut dicekel ing tangan siji utawa digawa ing kanthong.

    Bolongan sekrup 1/4 universal universal ngidini unit digunakake kanthi gagang, tripod utawa wajan / miring, instalasi fleksibel.

    Kanthi desain koin magnet ing sisih ngisor, bisa nemplek karo bahan logam apa wae, saliyane iku uga bisa nggunakake lanyard lan nyumerepi ing wit minangka lampu njobo.


    Model: TC97A-RGB

    LED: 97PCS

    Batere: batere Li-Polimer 2800mAh

    Pencahayaan: 1520 lux (0,5m)

    Suhu warna: 2500K-8500K

    Sudut pemancar cahya: 360 °

    Rendering warna: CRI≥96

    Penyesuaian kecerahan: 0% -100%

    Input: 5V / 2A

    Pengisian daya: Type-C 5V / 3.1A, 9V / 2A, 12V / 1.5A 18W (Max)

    Tegangan Kerja: 2.8V-4.2V

    Run-time: 2 jam kurang saka 100% padhang, 47 jam kurang saka 5%

    Layar digital: OLED

    Materi lan finish: aluminium kekuatan tinggi + jinis HAIII anti-abrasif anodisasi keras

    Bobot Bersih: 160g ± 10g

    Ukuran: 100 * 86 * 17mm

    Produk sing gegandhengan