RGB Logam / Cahya Werna | TC316A-RGB

Spesifikasi:

Model:

TC316A-RGB

LED:

316 pcs (140 pcs RGB LED lan 176 pcs Lampu Anget lan Kadhemen)

Penerangan maksimal:

2960 LUX (0,5M)

Batere:

Bangunan Li-polimer 7.4V 3200mAh

Max Power:

20W

Suhu warna:

2600K-12000K (± 250K)

Rendering warna:

CRI> 97

Ngisi daya:

Ngisi daya Cepet USB-C 5V 9V

Ngisi daya Wektu:

180 menit

Range Padhang:

0% -100%

Suhu Makarya:

-10-35 ° C

Suhu panyimpenan:

-10-60 ° C

Bahan:

Paduan Aluminium


Katrangan

Fitur

Spesifikasi

Tag Produk


Cahaya Kamera Video TC136A-RGB Lipat 2-Paket Lampu Kamera Video RGB, Panel Putar Lampu LED Double-Side 2600-12000K Panel Baterai, Batere Rechargeable 360 ​​° Warna Lengkap 12 Efek Cahaya

TC316A-RGB Description (1)
TC316A-RGB Description (2)
TC316A-RGB Description (3)
TC316A-RGB Description (5)
TC316A-RGB Description (6)
TC316A-RGB Description (7)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:


  • Iki minangka generasi anyar cahya fotografi RGB sing bisa dilipat awak kabeh-aluminium kanthi desain sing apik lan kompak lan gampang operasi. Kanthi 360 warna lan pangaturan saturasi tingkat 100 lan manik-manik lampu suhu dual-warna, cahya fotografi RGB sing bisa dilipat nawakake macem-macem warna lan adegan. Lampu Fotografi LED iki ngetrapake manik-manik lampu LED bermutu tinggi, lumen, lan tampilan dhuwur kanggo nggawe warna sing alus lan malah cahya lan luwih realistis. Uga, lampu iki nyedhiyakake 12 simulasi mode adegan efek cahya sing umum. Kapasitas internal lan batere lithium internal umure njamin batere dawa. Dilengkapi krenjang sepatu panas, lampu bisa dipasang ing pirang-pirang arah lan sudhut. Lampu fotografi sing fungsional muti sing akeh guna yaiku perlengkapan motret kanggo podcast langsung, video, wawancara, potret, pesta, makro, kreasi.

    • [2 Lampu Fotografi Video Paket] Desain Unik, Lampu Video LED Ganda sing disambungake karo engsel, kalorone bisa dilipat lan putar kanthi multi arah. Telung bolongan sekrup 1/4 in ing awak, siji kacang sepatu adhem, liyane panas adaptor sepatu kanthi kepala bola sing luwes, ngidini sampeyan posisi lan memenuhi macem-macem panjaluk video / fotografi.

    • [36000 Warna 0-360 ° Siklus Warna Nginspirasi kreativitas] Lumen dhuwur 2960Lux @ 0,5m, Hue bisa diatur saka 0 derajat -360 derajat; Jeneng warna bisa disetel saka 0-100, CRI > 97, TLCI > 96 Padhang saka 0% -100 % surem; Suhu warna wiwit 2600K (anget) nganti 12000K (adhem). Tampilan OLED nawakake bacaan sing akurat lan gampang dioperasikake nganggo tombol / tombol.

    • [Ndhukung Loro Lampu Bisa Serep] Batere 7.4V 3200mAh baterei sing bisa diisi ulang, port pengisian USB Type-C, bisa diisi nganti 3 jam kanthi 9V, ndhukung 165 menit kanthi bisa digunakake mung panel A utawa B kanthi 100% padhang, 105 menit wektu kerja kanthi lampu panel A lan B, bakal luwih dawa kanthi padhang ngisor.

    • [Fitur Produk] Ngadopsi manik-manik suhu loro warna 316 pcs, kualitas dhuwur lan definisi tinggi. Lampu video loro panel isih kompak lan entheng, mung 13.05oz kanggo loro, 4,92 inci * 2.83 inci * 1.22 inci (ukuran) cocog kanggo nggawa saku, iku cocog kanggo fotografi saben dina, njupuk video, Youtube, streaming langsung, lan liya-liyane. Uga bisa mandhiri, sing cocog kanggo pencahayaan desktop.


    Model: TC316A-RGB

    LED: 316 pcs (140 pcs RGB LED lan 176 pcs Lampu Anget lan Dingin)

    Pencahayaan maksimal: 2960 LUX (0,5M)

    Batere: Bangun Polimer 7.4V 3200mAh

    Daya maksimal: 20W

    Suhu Warna: 2600K-12000K (± 250K)

    Rendering Warna: CRI> 97

    Wektu kerja: Udakara 105 menit kanthi rong panel cahya; 165 menit kanthi siji panel (wektu kerja bisa luwih saka 105/165 menit nalika padhang ing sangisore 100%)

    Ngisi daya: Pengisian Cepet USB-C 5V 9V 

    Ngisi daya Wektu: 180 menit

    Rentang Padhang: 0% -100%

    Suhu Makarya: -10-35 ° C

    Suhu panyimpenan: -10-60 ° C

    Putar: Multi-sudhut kanggo loro utawa bisa melu

    Bahan: Paduan Aluminium

    Bobot net: 370g (0.82lb)

    Ukuran: 125.6 * 80.7 * 31mm (4.92 inci * 2.83 inci * 1.22 inci)

    Produk sing gegandhengan