Lampu Isi Cincin | TR360

Spesifikasi:

Model:

TR360

LED:

360 pcs

Max Power:

70W

Penerangan maksimal:

1500LUX / 1m

Suhu warna:

3200K-5600K

Rendering warna:

CRI> 95

Tampilan:

LCD (Padhang, Suhu warna, daya batere)

Cara Kontrol:

Ngalih + Tombol Push

Sudut Cahya:

> 120 derajat

Suhu Makarya:

0-40 ° C

Suhu panyimpenan:

-10-50 ° C

Bobot net:

3300g

Ukuran:

539 * 38 * 548mm


Katrangan

Fitur

Spesifikasi

Tag Produk


TR360 Lampu Panel Fotografi Putaran Bulat LED 360 Lampu Cahaya Foto Lampu Cahaya Fotografi LED Lampu Tangan Digendong Lampu Kamera Lampu Shooting Indoor Lampu Film Lampu Film 1500 Suhu Warna Lumen Bisa disetel kanggo Kegiatan njero ruangan lan ruangan

TR360 Description (1)
TR360 Description (2)
TR360 Description (3)
TR360 Description (5)
TR360 Description (6)
TR360 Description (7)
TR360 Description (8)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:


  • • Padhang bisa nganti 1500LM / 1m.

    • Manik-manik berkualitas tinggi 360 pcs wis diatur kanthi apik. Manik-manik lampu bisa memenuhi standar EU EN62471, dipilih kanthi efektif nyuda kerusakan mata lan kulit sing disebabake cahya biru, sinar ultraviolet, sinar inframerah lan radiasi termal. Pangaturan manik-manik lampu sing dirancang kanthi apik nggawe cahya luwih seragam lan murni.

    • CRI luwih saka 95. Yen saya akeh regane CRI, mula bakal saya nyuda warna.

    • Suhu warna sing amba, panyesuaian bebas suhu warna anget sing adhem. 3200k-5600k suhu warna anget kadhemen nyengkuyung pangaturan sing independen, katerangan sing terus-terusan, ora bakal mudhun kanthi konsumsi daya.

    • Tampilan LCD nuduhake padhange, suhu warna lan daya batere saiki.

    • Adegan sing ditrapake - siaran langsung, fotografi potret, video pariwara, pemotretan produk, pemotretan manten, lsp

    • Bisa muter 360 derajat, ndeleng 180 derajat lan ndeleng mudhun kanthi horisontal. Sudut iku gampang diatur, lan redup luwih gampang.

    • Nihan paduan aluminium, padhet lan awet, disipasi panas sing apik. Nggunakake desain piring bali paduan aluminium, kuat lan awet, bisa ningkatake disipasi panas cahya, nambah umur layanan


    Model: TR360

    LED: 360 pcs (Lampu adhem: 180 pcs, cahya anget: 180 pcs)

    Daya maksimal: 70W

    Pencahayaan maksimal: 1500LUX / 1m

    Suhu Warna: 3200K-5600K

    Rendering Warna: CRI> 95

    Tampilan: LCD (Padhang, Suhu warna, daya batere)

    Cara Kontrol: Ganti + Tombol Push

    Sudut Cahaya:> 120 derajat

    Suhu kerja: 0-40 ° C

    Suhu panyimpenan: -10-50 ° C

    Bobot net: 3300g

    Ukuran: 539 * 38 * 548mm

    Produk sing gegandhengan