Lampu LED Biasa | TL520

Spesifikasi:

Model:

TL520

LED:

520 pcs (LED anget 260 pcs / kadhemen LED 260 pcs)

Daya:

37W (Maks)

Padhang:

> 4100lm

Pangaturan Padhang:

0-100 °

Suhu warna:

3200-5600K (± 300K)

Sudut cahya:

120 °

Umur umume:

50000H

Pasokan listrik:

8.4v (F550, F750, F950)

Suhu kerja:

-10 ~ 40 ° C

Rendering warna:

≥90

Bobot Bersih:

225g ± 10g


Katrangan

Fitur

Spesifikasi

Tag Produk


Lampu Fotografi TL520 DIPIMPIN 520 Lampu Cahaya Foto Lampu Cahaya Fotografi LED Lampu Tangan Gampang Kamera Lampu Shooting Indoor Lampu Video Film lan Lampu Televisi 4100 Suhu Warna Lumen Bisa disetel

TL520 Main (5)
TL520 Description (6)
TL520 Description (4)
TL520 Description (1)
TL520 Description (5)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:


  • Padhang bisa nganti 4100LM.

    Manik-manik berkualitas tinggi 520 pcs wis diatur kanthi apik. Manik-manik lampu bisa memenuhi standar EU EN62471, dipilih kanthi efektif nyuda kerusakan mata lan kulit sing disebabake cahya biru, sinar ultraviolet, sinar inframerah lan radiasi termal. Pangaturan manik-manik lampu sing dirancang kanthi apik nggawe cahya luwih seragam lan murni.

    Diffuser polesan kusam sing anyar sing dianyari, kaya lembut kaya rembulan. Lampu luwih seragam lan alus sawise dibayangke lan disaring saka permukaan putih susu.

    CRI luwih saka 90. Yen saya akeh regane CRI, mula bakal saya nyuda warna.

    Suhu warna sing amba, panyesuaian bebas suhu warna anget sing adhem. 3200k-5600k suhu warna anget kadhemen nyengkuyung pangaturan sing independen, katerangan sing terus-terusan, ora bakal mudhun kanthi konsumsi daya.


    Model: TL520

    LED: 520 pcs (260 pcs LED anget / kadhemen LED 260 pcs)

    Daya: 37W (Maks)

    Padhang:> 4100lm

    Pangaturan Padhang: 0-100°

    Suhu warna: 3200-5600K (±300K)

    Sudut cahya: 120°

    Umur umume: 50000H

    Pasokan listrik: 8.4v (F550, F750, F950)

    Suhu kerja: -10 ~ 40 ° C

    Rendering warna: ≥90

    Bobot Bersih: 225g±10g

    Ukuran: 173 * 112 * 20mm

    Produk sing gegandhengan