RGB Logam / Cahya Werna | TC190AM-RGB

Spesifikasi:

Model:

TC190AM-RGB

LED:

Migunakake LED 70 RGB, 60 LED cahya anget, 60 LED cahya adhem

Umur LED:

50000 jam

Daya:

18W

Katerangan:

1600 lux

Suhu warna:

2500K-8500K

Warna lan jenuh:

Angger 0-360 °

Rendering warna:

CRI≥96, TLCI≥98

Batere:

Batere Li-Polimer 5000mAh

Layar digital:

OLED

Variabel lingkungan:

-20 ° C nganti + 40 ° C

Bobot:

212 g

Ukuran:

129.5mm * 71.5mm * 15mm

Katrangan

Fitur

Spesifikasi

Tag Produk


CAHAYA VIDEO LED warna-warni TC190AM-RGB kanthi Cover Cermin Belakang kanggo Kamera Digital SLR kayata Fujifilm GFX 50S X-Pro2 X100T X30 S1 XQ1 XE2 XM1 XE1 X20, Sony a5100 a6000 a6300 A7S II A7S A7 II RX1R II A77 II A3000 RX10 A7 -5T WX300 A58 HX50 RX100 II HX300 HX200 NEX-3N WX100 RX1 HX30 RX100 NEX-5R NEX-C3 A65 A77 NEXF3 A57 NEX7 NEX-5N Panasonic GH4 GM1 GF6 LX7 LX5 GF5 GF2 GX1 GF3

TC190AM-RGB Description (8)
TC190AM-RGB Description (6)
TC190AM-RGB Description (7)
TC190AM-RGB Description (9)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:


  • Lampu RGB LED RGB Lengkap kanggo Camcorder Kamera, Lampu Video Ukuran Saku sing Bisa Diisi ulang kanthi Kisaran Warna 2500k-8500k, 9 Simulasi Skenario Umum kanthi Shell Aluminium Alloy Premium kanthi Tutup Mirror Bali.

    • Manik-manik LED 190 premium malah menehi katerangan kanggo nampilake obyek kanthi asli, kanthi daya Max 18W, CRI: 96, TLCI: 98.

    • Batere Li-Polimer 5000mAh. Kabel muatan tipe-C mbutuhake 60mins paling cepet supaya bisa terisi, batere batere 180mins kanthi padhang 100%.

    • Padhang bisa diatur saka 0% dadi 100%. Ganti suhu warna sing adhem utawa anget saka 2500k-8500k.

    • Awak Paduan Aluminium Tahan Lama: Awak paduan aluminium penerbangan CNC, lulus tes kompresi 100 kg.


    Model: TC190AM-RGB

    LED: Migunakake LED 70 RGB, 60 LED cahya anget, 60 LED cahya adhem

    Umur LED: 50000 jam

    Daya: 18W

    Pencahayaan: 1600 lux

    Suhu warna: 2500K-8500K

    Sudut pemancar cahya: 120 °

    Hue lan saturasi: regulasi 0-360 °

    Rendering warna: CRI≥96, TLCI≥98

    Penyesuaian kecerahan: 0% -100%

    Pengisian daya: Type-C 5V / 9V / 12V, QC3.0 / QC2.0 / AFC kompatibel ngisi daya cepet

    Batere: batere Li-Polimer 5000mAh

    Ngisi daya wektu: 1 jam cepet, 2 jam umume

    Runtime: 100% kanggo 180 menit, 5% sajrone 28 jam

    Layar digital: OLED

    Materi lan finish: aluminium kekuatan tinggi + jinis HAIII anti-abrasif anodisasi keras

    Variabel lingkungan: -20 ° C nganti + 40 ° C

    Bobot: 210g

    Ukuran: 129.5mm * 71.5mm * 15mm

    Produk sing gegandhengan