RGB Logam / Cahya Werna | TC150AR-RGB

Spesifikasi:

Model:

TC150AR-RGB

LED:

150 pcs (80 pcs putih + bohlam putih anget lan LED 70GB RGB)

Batere Li-polimer internal:

7.4V 3200mAh

Daya maksimal:

12W

Rentang suhu warna:

2500-8500K

Bahan:

Paduan Aluminium

Warna RGB:

HSI 0-360 °

Rendering warna:

CRI≥97, TLCI≥97

Sawetara surem:

0-100

Ngisi daya wektu:

2,5 Jam

Bobot Bersih:

450g

Ukuran:

133 * 83 * 16mm

Katrangan

Fitur

Spesifikasi

Tag Produk


TC150AR-RGB Rotate-sanggup RGB LED Kamera Warna / Cahaya Camcorder, Ukuran Kantong Video sing Bisa Diisi ulang kanthi Kisaran Warna 2500k-8500k, 12 simulasi Skenario Umum Vlog kanthi Premium Aluminium Alloy Shell.

Cahaya fotografi profesional TC150AR-RGB nganggo bohlam indeks dhuwur (putih + putih anget) 80 pcs lan bolam warna 70 pcs RGB, yaiku konsumsi kurang lan suhu warna sing akurat.

Cocog kanggo lampu atmosfer, lampu latar, 12 mode fungsional. Bakal nggawe fotografi luwih warni.

Digunakake umume kanggo potret, film mikro, video MV, studio, lan fotografi telpon lsp.

Tipe-C 5V / 9V / 12V, kompatibel ngisi daya cepet QC3.0.

TC150AR-RGB Description (1)
TC150AR-RGB Description (2)
TC150AR-RGB Description (3)
TC150AR-RGB Description (7)
TC150AR-RGB Description (11)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:


  • TC150AR-RGB minangka generasi anyar cahya fotografi RGB awak kabeh-aluminium sing apik banget lan kompak, gampang dioperasikake. Ora mung 360 warna lan 100 tingkat saturasi bisa disetel, nanging uga dilengkapi manik-manik lampu suhu rong warna, sing ndadekake cahya dadi warni; Nggunakake manik-manik lampu sing bermutu, lumen, sing nuduhake lampu supaya cahya dadi luwih alus lan seragam lan warnane luwih realistis; 11 jinis simulasi mode adegan efek cahya sing umume digunakake kanggo gawe marem saben pamotretan ing sangisore layar; Batere lithium kanthi kapasitas dhuwur, umur batere dawa lan dilengkapi krenjang sepatu panas sing bisa digunakake ing macem-macem arah lan macem-macem sudhut; iki minangka pilihan sing paling apik kanggo siaran langsung, video, wawancara, potret, pesta, makro, kreasi, lan liya-liyane, kanggo digunakake ing macem-macem lingkungan, lan minangka lampu fotografi fungsi muti sing pancen serbaguna.

    • [EFFECT LAMPU WARNA] Panel cahya LED RGB nganggo manik-manik sing dipimpin manik-manik sing dipimpin 80 pcs (bi-color) lan manik-manik warna sing dipimpin warna RGB 70GB, madhangi nganti 1500Lux@0.5m RGB warna lengkap cahya kanthi 4 mode 12 efek adegan pencahayaan umum sing kasedhiya, sing nggawe fotografi luwih warni.

    • [HUE & SATURASI & CERAH & CCT Adaptasi] Hue bisa diatur saka 0 derajat -359 derajat; Saturasi warna luwes saka 0% -100%; Padhang saka 0% -100% dimmable; Suhu warna saka 2500K (anget) nganti 8500K (adhem) tampilan LCD internal kanggo maca kanthi akurat, supaya sampeyan bisa luwih efektif.

    • [FITUR PRODUK] CRI≥97, TLCI≥97, baterei sing bisa diisi ulang 7.4V 3200mAh, port pengisian USB Type-C, bisa diisi penuh sajrone 2,5 jam, lan nawakake operasi 150 menit kanthi padhang 100%, wektu kerja bisa luwih saka 150 menit nalika padhang ngisor 100%.

    • [ROTATE ARM with COLD SHOE] Lampu panel LED sing dilengkapi lengen puteran 360 derajat kanthi sepatu adhem ngidini sampeyan bisa masang piranti nganggo adaptor sepatu panas kanthi bebarengan, kayata mikropon kamera, sing cocog kanggo ngrekam.


    Model: TC150AR-RGB

    LED: 150 pcs (80 pcs putih + bohlam putih anget lan LED 70GB RGB)

    Batere Li-polimer internal: 7.4V 3200mAh

    Daya maksimal: 12W

    Rentang suhu warna: 2500-8500K

    Bahan: Paduan Aluminium

    Warna RGB: HSI 0-360 °

    Rendering warna CRI≥97, TLCI≥97

    Range dimming: 0-100

    Ngisi daya wektu: 2,5 Jam

    Run-time: 150menit kanthi padhang 100%

    Input: Type-C 5V / 9V / 12V, kompatibel ngisi daya cepet QC3.0

    Bobot Bersih: 450g

    Ukuran: 133 * 83 * 16mm

    Produk sing gegandhengan