Lampu LED Logam | TA96

Spesifikasi:

Model:

TA96

LED:

96 pcs

Batere:

Build-in Li-Polymer 3200mAh

Suhu warna:

3000K-5500K (±200K)

Daya:

8W (Maks)

Input:

Tipe-C 5V / 1A 5V / 2A

Sudut cahya:

120 °

Rendering warna:

RA≥96

Bahan:

Paduan Aluminium

Wektu kerja:

1 H kurang saka 100% padhang, 17 Jam kurang saka 5%

Layar:

OLED

Bobot Bersih:

146g

Ukuran:

116 * 68 * 10mm

Katrangan

Fitur

Spesifikasi

Tag Produk


TA96 Cooling and Harm Dual Pocket Light Metal Metal Alloy Pocket-ukuran video cahya pas kanggo Konferensi Video, Remote Working, Self Broadcasting lan Live Streaming, 96 pcs LED kanthi warna Abang, Silver, Ireng warna sing disesuaikan kanggo wanita lan fotografer kanggo Canon 1500D 1DX Mark II 200D II 3000D 5D4 (5D Mark IV) 5D5 (5D Mark V) 750D 77D 7D2 7D3 800D 80D 850D 90D

TA96 Description (1)
TA96 Description (5)
TA96 Description (6)
TA96 Description (10)
TA96 Description (12)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:


  • Lampu video TA96 Aluminium Alloy Pocket pas banget kanggo Konferensi Video, Remote Working, Broadcasting Self lan Streaming Langsung, kanthi sekrup standar 1/4 inci, bisa dipasang liwat tripod, pangisep, kamera, lsp. Utawa bisa mung gampang dianggep minangka lampu mejo yen dilengkapi meja tripod. Kanthi desain ukuran saku lan ukuran ponsel, bisa digawa kabeh wektu amarga lampu video iki bisa dianggep minangka pangisi daya portabel utawa paket batere eksternal. Werna bisa disesuaikan kanggo nyukupi kebutuhan sing beda-beda. Suhu suhu sawetara saka 3000K nganti 5500K uga bisa memenuhi kebutuhan sampeyan.

    • CERAH sing cocog: Kontrol lampu saka 0% - 100% padhang kanggo entuk cahya sing sampurna kanggo persiyapan.

    • SUHU WARNA sing cocog: Setel saka cahya sing anget (oranye) menyang cahya sing adhem (putih) kanggo entuk warna kulit sing sampurna lan cocog karo lingkungan sampeyan.

    • LAMPU LEMBUT & PROFESIONAL: Lensa frost bawaan menehi keluwesan kanggo alus cahya lan entuk cahya profesional.

    • HIDUP BATERI LONG: Batere Li-polimer 3200mAh internal sing kasedhiya nyedhiyakake katerangan jam. Kanggo panyiaran lengkap, sampeyan bisa masang lampu ing port USB komputer lan mbukak daya eksternal tanpa wates!

    • Tampilan layar OLED kanthi akurat nuduhake tenaga, suhu warna, padhang, wektu kerja kiwa, lan liya-liyane.


    Model: TA96

    LED: 96 pcs

    Batere: Bangunan Li-Polimer 3200mAh

    Suhu Warna: 3000K-5500K (±200K)

    Daya: 8W (Maks)

    Input: Type-C 5V / 1A 5V / 2A

    Sudut cahya: 120 °

    Rendering Warna: RA≥96

    Bahan: Paduan Aluminium

    Wektu kerja: 1 H kanthi 100% padhang, 17 Jam kurang saka 5%

    Layar: OLED

    Bobot Bersih: 146g

    Ukuran: 116 * 68 * 10mm

    Produk sing gegandhengan