Lampu LED Logam | TA120

Spesifikasi:

Model:

 TA120

LED:

 120 pcs

Batere:

 Build-in Li-Polymer 3200mAh

Suhu warna:

 3000K-5500K (± 200K)

Daya:

 8W (Maks)

Input:

 Tipe-C 5V / 1A 5V / 2A

Sudut cahya:

 120 °

Rendering warna:

 RA≥96

Wektu kerja:

 1 H kurang saka 100% padhang, 17 Jam kurang saka 5%

Layar:

 OLED

Bobot Bersih:

 168g

Ukuran:

 116 * 68 * 12mm


Katrangan

Fitur

Spesifikasi

Tag Produk


TA120 Bi-Colour Aluminium Alloy Portable LED Fill Lamp kanggo Ponsel, Digital SLR Photography lan kanggo Broadcast Langsung kanggo Digital SLR Canon Camera G5 X Mark II | G7 X Mark II | G7 X Mark III | G9X ii | RESMI IVY | IXUS 175 | IXUS 185 | IXUS 190 | IXUS 285 | M200 | M50 Tandha II | PowerShot SX620 HS | ZOOM PowerShot | SX540 HS | SX70 HS | SX720 HS | SX740 HS | Zoemini C | Zoemini S | ZV-123

TA120 Description (1)
TA120 Description (2)
TA120 Description (3)
TA120 Description (4)
TA120 Description (5)
TA120 Description (6)
TA120 Description (7)
TA120 Description (8)
TA120 Description (9)
TA120 Description (10)
TA120 Description (11)
TA120 Description (12)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:


  • Minangka fotografer, biasane kudu nggawa lampu kabeh wektu. Nyeri tenan yen nggawa lampu amarga lampu tradisional mesthi abot banget utawa gedhe banget. Saiki kanthi teknologi anyar, kita bisa nggawe cahya luwih cilik lan luwih cilik. Iki lampu video TA120, kanthi ukuran 116 * 68 * 12mm, bisa dilebokake ing kanthong; kanthi rak paduan aluminium lan teknologi penanganan permukaan sing mulus, rasane sentuhan apik banget. Kanthi sekrup 2 pcs 1/4, bisa dipasang vertikal utawa horisontal. Kanthi sawetara pilihan warna, ireng, abang lan perak, bisa uga cocog karo referensi warna saben dinane, uga warna kasebut bisa disesuaikan. Nalika sampeyan lelungan ing saindenging jagad, lampu video iki bisa dadi pendamping penting nalika lagi motret.

    • CAHAYA VIDEO LED 120 BEADS—– kanthi indeks rendering warna (≥96) , cahya putih lan cahya anget, Suhu warna sing bisa diatur (3000-5500K), sampurna kanggo motret lan motret video ing Canon, Nikon, Pentax, Panasonic, Sony lan Kamera DSLR Liyane.

    • CAHAYA VIDEO LED kanthi OLED DISPLAY SCREEN —– Layar OLED nuduhake padhang saiki, suhu warna saiki, umur batere lan jumlah listrik.

    • ALUMINIUM ALUMINIUM TUBUH—– Ana Antarmuka Pengisian JENIS-C, batere Li-Polimer 3200mAh, loro Screw Mount 1/4 universal universal kanggo dipasang nganggo kamera, telpon utawa tripod.

    • CAHAYA VIDEO LED BI-COLOR DIMMABLE: Akeh pangaturan suhu warna: 3000K-5500K.


    Model: TA120

    LED: 120 pcs

    Batere: Bangunan Li-Polimer 3200mAh

    Suhu Warna: 3000K-5500K (± 200K)

    Daya: 8W (Maks)

    Input: Type-C 5V / 1A 5V / 2A

    Sudut cahya: 120 °

    Rendering Warna: RA≥96

    Wektu kerja: 1 H kanthi 100% padhang, 17 Jam kurang saka 5%

    Layar: OLED

    Bobot Bersih: 168g

    Ukuran: 116 * 68 * 12mm

    Paket kalebu:

    1 * Lampu video TA120

    1 * Kabel daya USB-C

    1 * Kantong

    1 * 1/4 sekrup dipasang

    1 * Kothak paket

    Produk sing gegandhengan