RGB Logam / Cahya Werna | TC135A-RGB

Spesifikasi:

Model:

TC135A-RGB

LED:

135 pcs

Penerangan maksimal:

1200LUX / 0,5m 5600K

Batere Lithium internal:

3.7V 4000mAh

Daya maksimal:

13W

Rentang suhu warna:

3200-5600K

Gamut warna RGB:

0-360 ° warna lengkap (HSL)

Bahan:

Paduan Aluminium

Wektu kerja:

90 menit (100%, 5600K)

Rendering warna:

Ra≥96 +

Mode efisiensi cahya:

21 mode

Sawetara surem:

1-100%

Input:

USB-C 5V / 2A

Output:

USB 5V / 2A

Bobot Bersih:

200g


Katrangan

Fitur

Spesifikasi

Tag Produk


Lampu Kamera RGB TC135A-RGB Lampu Kamera Mini LED Panel Lampu Video Mengisi Lampu Output Warna Video Cahaya Lembut 135 pcs Manik-manik Lampu dengan Layar kanggo YouTube, Vlog, DSLR, Luar Ruangan, Shooting Smartphone

TC135A-RGB Main (1)
TC135A-RGB Main (4)
TC135A-RGB Main (5)
TC135A-RGB Main (7)
TC135A-RGB Main (6)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:


  • • [Lampu Video LED Output Warna RGB Lengkap] RGB 0-360 warna lengkap, lan nyetel saturasi warna 1-100, 9 mode fungsional, kontrol suhu warna 3200K-5600K kanggo lingkungan pemotretan liyane, Gunakake manik-manik lampu indeks HD, RA≥96 kanggo nyedhiyakake sumber cahya sing luwih nyata kanggo motret sampeyan.

    • [Struktur Awet & Ukuran Cilik] Struktur awak Alloy Aluminium Kabeh nglindhungi cahya kanthi apik lan entheng. Cilik saka iPhone, gampang digawa nganggo tangan siji lan dadi barang sing kudu dikemas kanggo tas kamera, sithik banget nanging bisa ngetokake cahya sing cukup. Sekrup 1/4 standar cocok kanggo tripod lan ngadeg, uga dipasang nganggo sepatu adhem kanggo kamera utawa DSLR lsp.

    • [Puter Efek Warna Sampeyan Kanthi Mung Button] Ganti antarane 9 adegan ing telung kategori ing Mode SCENE, sampeyan bisa entuk efek kayata Lampu Ambulans, Lampu Cahaya utawa Lampu Hias Lilin kanthi siji klik, tinimbang program komputer sing rumit. Mode Warna lan fungsi sing 360 ° kebak bakal nggawe fotografi luwih warna.

    • [Tampilan LCD lan Baterai Li-Polimer] Batere Li-Polimer sing bisa diisi ulang 4000mAh, bisa diisi nganggo port USB (Klebu Kabel USB). Luwih penak lan cocog kanggo motret ruangan, njero ruangan utawa wengi kanthi panel LCD HD sing cetha kanthi maca supaya sampeyan ngerti setelan sing pas lan supaya bisa dioperasikake kanthi gampang.

    • [Fitur Efek Kualitas Tinggi] Lampu video TC135A-RGB cocog kanggo njupuk ponsel, ngrekam video, njupuk produk, lan makro-fotografi, lsp. Lampu entheng lan portabel nyedhiyakake padhang sing dhuwur, operasi sing trep lan suhu warna sing akurat.


    Model: TC135A-RGB

    LED: 135 pcs

    Pencahayaan maksimal: 1200LUX / 0,5m 5600K

    Batere Lithium internal: 3.7V 4000mAh

    Daya maksimal: 13W

    Rentang suhu warna: 3200-5600K

    Gamut warna RGB: 0-360 ° warna lengkap (HSL)

    Bahan: Paduan Aluminium

    Wektu kerja: 90 menit (100%, 5600K)

    Rendering warna Ra≥96 +

    Mode efisiensi cahya: 21 mode

    Rentang redup: 1-100%

    Input: USB-C 5V / 2A

    Output: USB 5V / 2A

    Bobot Bersih: 200g

    Ukuran: 151 * 80 * 11.5mm

    Produk sing gegandhengan