Cahaya LED Teyeleec TC316A-RGB Gaya Lipat RGB Anyar Bisa Diluncurake!

Puisi sing misuwur ujar "Wengi sing peteng menehi kula mata ireng, nanging aku nggunakake kanggo golek cahya". Temenan, cahya iku penting banget sajrone urip saben dinane. Ana macem-macem lampu sing beda-beda digunakake. Sawetara digunakake kanggo dekorasi omah, sawetara digunakake kanggo dalan, sawetara digunakake kanggo kegiatan ing njaba ruangan kayata kemah, hiking. Nalika wengi wis surup, srengenge surup, lan awan wis kliwat. Kita bisa njupuk Teyeleec TC316A-RGB sing digunakake kanggo Vlogger, fotografer lan penggemar fotografi. Lampu Video LED dobel disambungake karo engsel, loro-lorone bisa dilipat lan putar kanthi arah akeh. Dadi, kita mung bisa main minangka alat santai. 

news_pic1

Kaya sing wis dingerteni, ing pasar saiki, panel lampu LED saya populer, amarga kahanan COVID-19, macem-macem Led Video Light digunakake kanggo Konferensi Video Laptop, Telpon Zoom, Broadcasting Self, Streaming Langsung lan online mulang! Nalika melu kegiyatan kasebut, minangka manungsa normal, kita pengin supaya katon ayu sing nuntut rendering warna lampu LED dadi dhuwur. Kanggo TC316A-RGB, bisa tekan2960Lux@0.5m , Hue bisa diatur saka 0 derajat -360 derajat; Werna saturasi warna bisa disetel saka 0-100, CRI > 97, TLCI > 96 Padhang saka 0% -100% kurang bisa; Suhu warna wiwit 2600K (anget) nganti 12000K (adhem). Tampilan OLED nawakake bacaan sing akurat lan gampang dioperasikake nganggo tombol / tombol.

news_pic2

Kita ngupayakake kreativitas! Iki minangka generasi anyar cahya fotografi RGB sing bisa dilipat awak kabeh-aluminium kanthi desain sing apik lan kompak lan gampang operasi. Kanthi 360 warna lan pangaturan saturasi tingkat 100 lan manik-manik lampu suhu dual-warna, cahya fotografi RGB sing bisa dilipat nawakake macem-macem warna lan adegan.

news_pic3

Saiki kahanan COVID-19 isih parah, akeh perusahaan sing isih ora bisa kerja ing kantor, mula, kerja ing omah dadi pilihan. Kanthi cahya video LED TC316A-RGB saiki, kita kabeh bakal ngarep-arep bisa nggumunake, lan sampeyan bakal positif babagan masa depan lan ora ana sangsi manawa kabeh wong pengin duwe Teyeleec TC316A-RGB ! Ora preduli apa jagad iki, kita isih duwe ati sing terang!


Wektu kiriman: Nov-18-2020 BALIK maneh