Program Kegiatan Kampanye Nggawe Video Photographic Tahunan Pertama Teyeleec

Tema Kegiatan

Kampanye nggawe Video Photographic Tahunan Pertama Teyeleec

 

Latar kegiatan

Sanajan merek Teyeleec pangguna ing 2015, sejatine sadurunge sadurunge durung serius nggawe merek iki. Kita kabeh ngerti masalah kanggo nggawe merek kondhang. Ana wong Tionghoa sing misuwur ujar manawa "Telung tukang sepatu gabungan nggawe pikiran jenius", sing ngerti yen kita kudu nggabungake kabeh kawicaksanan kanthi bebarengan. Kita bisa menehi conto produk, lan sawise nyoba, lan kabukten kualitas, mula sampeyan bisa nggawe video kanggo dituduhake karo kanca lan kulawarga.

 

Tujuan Kegiatan

Ing pungkasan taun 2020, supaya bisa lali yen sepi kita kabeh minangka manungsa, ngurmati urip sing ora ana prakara, apike kahanan sing parah ing saindenging jagad saiki, kanggo ngurmati kekancan sing isih ana, sing paling penting, kanggo nggedhekake Kesadharan merek Teyeleec.

 

Panjadwal Kegiatan

SHENZHEN TEYELEEC TEYELEEC TECHNOLOGY CO., LTD, departemen pemasaran.

 

Tanggal Kegiatan

Saka 1 Desember 2020 nganti 28 Februari 2021.

 

Peserta Kegiatan

Ora ana watesan, iki kampanye ing saindenging jagad, kabeh wong lan sapa wae sing bisa melu. Nanging amarga sampeyan kudu nggawe video, yen sampeyan duwe media sosial kanthi volume kaya Facebook, YouTube, twitter, kita bakal nganggep prioritas kasebut.

 

Implementasi Kegiatan

• Kaping pisanan, peserta kudu ngirim email (info@teyeleec.com), kanthi cepet nerangake babagan awake dhewe kanthi tautan media sosial saiki.

• Kapindho, peserta kudu nerangake lan mbujuki kenapa kita kudu ngirim conto gratis marang dheweke? Lan kepiye sampeyan bakal ngenalake merek lan barang kita? 

• Katelu, peserta kudu ngandhani alamat kiriman saiki kanthi jeneng lengkap lan nomer telpon.

• Papat, sawise nganggep peserta wis mumpuni, kita bakal ngirim conto sajrone 3 dina, sawise peserta nampa barang kasebut, peserta kudu rampung nggawe video sajrone 7 dina.

• Lima, sawise nampa video kasebut, yen ora memenuhi syarat, peserta ora bisa ngirim ing internet lan kudu nggawe video bola-bali nganti disetujoni dening Teyeleec. Peserta bisa nggawe video miturut basa apa wae kajaba Cina.

news2_pic3


Wektu kiriman: Nov-18-2020 BALIK maneh