Warta

  • Does the light hurt the skin?
    Wektu kiriman: Jul-22-2021

     Kulit manungsa sejatine kuwat banget. Amarga ing lingkungan alam kaya bumi, kulit bisa mbantu manungsa mblokir bakteri njaba lan virus. Kajaba iku, iki uga bisa mbantu kabeh wong mblokir kabeh jinis radiasi saka angkasa. Sanajan mangkono, kita manungsa kudu sinau nglindhungi kulit, utamane kanggo ...Waca liyane »

  • Is white light better or warm light is better for the eyes?
    Wektu kiriman: Jul-12-2021

    Yen lampu putih ing kantor ing papan makarya cocog kanggo mripat, luwih becik njupuk lampu anget ing kamar turu ing omah. Cahya anget cedhak karo awan, rendering warna luwih apik, lan cahya putih luwih adhem. Pilihan cahya gumantung saka nilai suhu warna: Cukup, ...Waca liyane »

  • HOW TO START STREAMING FROM HOME
    Wektu kiriman: Jun-28-2021

    Saiki luwih gampang saka saiki, gampang banget miwiti streaming konten, kayata komentar video, playune game video, utawa liya-liyane. Pramila penting banget kanggo ngerti cara mbedakake kompetisi. Langkah-langkah kanggo miwiti streaming saka omah bakal mbantu ...Waca liyane »

  • What is the difference between fill light and flash
    Wektu kiriman: Jun-15-2021

    Lampu kilat minangka lampu kilat sauntara; lampu isi bisa terus madhangi kaya lampu neon. Lampu tambahan: Lampu suplemen sing diarani minangka jinis cahya sing digunakake kanggo menehi ganti rugi peralatan utawa tanduran tartamtu amarga ora ana cahya sing padhang. Saiki, biasane ana telung jinis ...Waca liyane »

  • What kind of light is good for eyesight? What are the lighting requirements?
    Wektu kiriman: Jun-03-2021

    Lampu sing cocog kanggo paningalan kalebu lampu pemanas listrik, lampu frekuensi tinggi, lampu meja LED, lan lampu proteksi mata DC. Syarat lampu: 1. Lampu kasebut terus-terusan lan tanpa gangguan, lan ora ana owah-owahan cahya lan peteng sajrone wektu sing cendhak, lan ora ana kedhep. 2. Werna ...Waca liyane »

  • Which is better than the effect of fill light and flash?
    Wektu kiriman: Mei-26-2021

    Apa bedane lampu isi lan lampu kilat Lampu kilat iku lampu kilat sauntara; lampu isi bisa terus madhangi kaya lampu neon. Lampu tambahan: Lampu tambahan sing diarani yaiku sejenis lampu sing digunakake kanggo menehi ganti rugi kanggo sawetara peralatan utawa tanduran amarga kurang ...Waca liyane »

  • How to use the fill light to get the effect you want
    Wektu kiriman: Mei-20-2021

    Saiki, kamera kecantikan, PS lan piranti lunak liyane sing bisa nggawe kita katon luwih ayu, wis ora bisa nyukupi kabutuhan. Dadi saiki, nalika ana wong sing njupuk gambar, dheweke mesthi seneng terus lampu pengisi kanggo nggawe kasunyatan sing nyata sajrone njupuk gambar. Kekurangane dhewe. Isi l ...Waca liyane »

  • What is the difference between LED lights and ordinary lights?
    Wektu kiriman: Mei-15-2021

    1. Bedane lampu LED karo lampu biasa yaiku: 1. Padhange 3 kali lipat saka lampu hemat energi lan 7 kali lipat saka lampu pijar biasa. 2. Ngirit daya, N kaping ngirit daya kanthi padhange padha 3. Umur dawa, Kapindho, kaluwihan LED relatif ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Mei-08-2021

    Yen dibandhingake karo nggunakake reflektor, lampu isi kelas profesional bisa ngontrol output daya lan sudut (sanajan warna), lan bisa nggunakake maneuver sing luwih dhuwur. Cukup atur kekuwatan cahya kanggo ngisi kontras bayangan, sorotan lan midtone Sampeyan isih kudu miwiti kanthi nyetel t ...Waca liyane »