FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa produk utama sampeyan?

Produk utama yaiku macem-macem lampu video kayata Lampu LED Alloy Aluminium, Lampu Alloy Aluminium RGB / Cahaya Warna-warni, Lampu Cincin Isi, Lampu LED Biasa lan aksesoris sing gegandhengan.

Apa istilah pembayaran sampeyan?

Umume kita nampa transfer bank T / T, Western Union lan PayPal.

INCOTERMS kiriman apa?

EXW utawa FOB.

Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?

Ya, kita bakal nyoba. Kita duwe prosedur mriksa ketat saka bahan baku nganti panyimpenan barang ing gudang.

Kepiye babagan pengiriman?

Yen sampeyan duwe forwarder dhewe ing China, kita bakal ngirim barang menyang alamat sing ditunjuk forwarder sampeyan. Yen sampeyan ora duwe forwarder dhewe, mula kita bakal ngutip rega pengiriman lan ngatur kiriman kanggo sampeyan. Kita bakal tindakake pandhuan pengiriman kanthi ketat.

Apa sampeyan bisa nawakake layanan OEM & ODM?

Ya, kita nyedhiyakake layanan saka desain ID, R&D, manufaktur lan transportasi. Kita uga njupuk pesanan OEM lan ODM.

Apa MOQ sampeyan?

Gumantung, kanggo umume model, MOQ yaiku 500-1000 pcs.

Kayane kemasan sampeyan?

Kita bakal ngemas barang kasebut kanggo mesthekake ora bakal rusak sajrone ngirim dawa. Lan kita bakal ngetutake instruksi pengepakan kanthi ketat.

Wektu pimpinan apa?

Gumantung saka jumlah pesanan sampeyan, biasane butuh 3-5 dina kanggo pesenan cilik. Kanggo pesenan OEM, butuh wektu udakara 20-30 dina.

Apa aku duwe pesanan sampel?

Ya, kita bakal ngirim conto kanggo sampeyan kanggo tes lan mriksa kualitas. Ora kabeh conto gratis, bisa dirundingake.

Kanggo kerja sama pisanan, kita rumangsa ora aman yen mbayar langsung, apa sing kudu ditindakake?

Sampeyan bisa ngirim pesen liwat toko web resmi.

Apa layanan garansi sampeyan?

Kita nawakake garansi setaun, kita bakal ngganti kabeh sing anyar sawise nampa barang sing rusak utawa sampeyan mung bisa nggawe video cendhak kanggo mbuktekake yen cacat banjur bakal ngirim sing anyar ing urutan sabanjure.

Pengin kerja sama kita?