• banner01
  • banner02
  • banner03
  • about021
  • about0211

SHENZHEN TEYELEEC TECHNOLOGY CO., LTD didegaké ing 2015, fokus ing macem-macem lampu video kanggo fotografi lan area pemasaran Vlog. Kita nyedhiyakake solusi one-stop saka desain ID, R&D, manufaktur lan transportasi. SHENZHEN TEYELEEC TECHNOLOGY CO., LTD duwe merek dhewe sing diarani Teyeleec.

Kita duwe konsep perusahaan "ngladeni saben pelanggan kanthi ati-ati" lan kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngladeni saben pelanggan kanthi tulus!

Rawuh Anyar